Samen eten

geloofsgemeenschap: Algemeen

Hierbij nodigen wij u uit voor donderdag 27 december 2018 in de Boogh welzijn locatie De Paraplu, van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht.

Wij,  medewerkers van Diversas o.l.v. Mirella en vrijwilligers van het Koningsmaal gaan op deze avond een heerlijk drie gangen menu voor u verzorgen voor slechts € 5,00 volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Mirella kookt al  geruime tijd met een groep bewoners elke  maandag en donderdag, zij verzorgen dit in de Paraplu/Boogh met en voor elkaar de maaltijden en het gezellig samenzijn.
Mijn gasten en ik  sluiten zich aan in die maand van Koningsmaal, we helpen mee met de  voorbereiden en met vele andere taken die we samen kunnen doen. Samen met u genieten wij van de maaltijd.

Vanaf 17.00 inloop en 17.30  uur wordt er gegeten dus kom op tijd. Aanmelden graag bij Yvon van den Brink: 06 -13282293. SMS of inspreken mag ook maar wel graag met uw naam er bij, of per mai: kolabri@ziggo.nl, graag voor Maandag 24 december aanmelden, dit in verband met het inkopen en de Kerstdagen.
Heeft u een dieet, vegetarisch, moslim, enz. geef dit door bij aanmelding.

We zoeken ook nog vrijwilligers om te helpen koken en af te wassen, opruimen. “ Vele handen maken licht werk“

Wij zien u graag in de Paraplu