Reünie Lourdes en zomerfeest

geloofsgemeenschap: Algemeen

Het Jongerenplatform van het Aartsbisdom Utrecht (JPU) organiseert zondag 1 juli in Hooglanderveen het jaarlijkse zomerfeest, dat ditmaal ook een reünie is voor de jongeren die mee zijn geweest met de bisdombedevaart naar Lourdes. De dag begint om 11 uur met een Eucharistieviering in de H. Josephkerk (Van Tuyllstraat 29). Na de lunch geeft een aantal pelgrims een getuigenis, waarna een activiteitenronde volgt.

Aansluitend aan de tweede activiteitenronde worden foto’s en filmpjes van de Lourdesbedevaart getoond. Vervolgens is er aanbidding van het Allerheiligste, met een afsluitend gebedsmoment en zegen bij de Hooglanderveense Lourdesgrot. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue.

Op Facebook nodigt het JPU jongeren uit voor dit zomerfeest: “Wij hebben een fantastische bedevaart achter de rug naar Lourdes! Velen van jullie zijn mee geweest en het was geweldig! Wij van het JPU kijken nog steeds terug op een inspirerende bedevaart en wij hopen jullie ook! Ook vinden wij het fijn om de herinnering aan de bedevaart levend te houden! Daarom nodigen wij jullie uit voor de Lourdes reünie en voor het zomerfeest voor alle jongeren van ons aartsbisdom!”

Kosten voor de hele dag: € 5 p.p. (graag contant). Aanmelden kan via het Facebookevenement (zie www.facebook.com/passion.aartsbisdom/) of via j.meneses@aartsbisdom.nl