Paulus viert feest

geloofsgemeenschap: Paulus

85 jaar Paulusgemeenschap en 50 jaar Paulus Jongerenkoor: dat is aanleiding voor diverse festiviteiten.

Het begint woensdag 26 september met de Preek van de Leek, een preekwedstrijd rond de eerste brief aan de Korintiërs van de apostel Paulus, 1 Kor. 9: 24-27. De avond begint om 19.30 uur.

Donderdag 27 september is er een speciale jubileumeditie van “Met Paulus aan Tafel”, de maandelijkse bezinningsmaaltijd. Zoals altijd: graag aanmelden (paulus@katholiekutrecht.nl) en om 12.30 uur aanwezig zijn.

Het jongerenkoor houdt vrijdag 28 september een reünie.

De afsluiting van alle feestelijkheden is zondag 30 september. De dag begint om 10.30 uur met een feestelijke viering. Na de viering is er een feestmiddag in en om de kerk, waar jong en oud zich kunnen vermaken en herinneringen kunnen ophalen. Voor de kinderen is er o.a. een springkussen. En voor iedereen is er een hapje en een drankje. ’s Middags wordt ook het jubileumblad gepresenteerd. We eindigen de feestelijkheden die dag rond 15.00 uur. Zondag 30 september wordt er om 13.30 uur een gezamenlijke lunch verzorgd. U kunt zich hiervoor aanmelden via de intekenlijsten achter in de kerk en via paulus@katholiekutrecht.nl. De kosten voor de lunch zijn € 5,00 per persoon. Voor alle feestelijke gebeurtenissen bent u welkom op het Willem de Zwijgerplantsoen 19.