‘Follow St. Patrick’, jongerenreis naar Ierland

geloofsgemeenschap: Algemeen

Voor jongeren van 16-35 jaar organiseert het Aartsbisdom Utrecht van 20 t/m 27 juli 2019 een reis naar Ierland. Onder het motto ‘Follow St. Patrick’ “reizen we door Ierland waar St. Patrick in de 5de eeuw het christelijk geloof verspreidde. We bezoeken de plaatsen die belangrijk zijn geweest in zijn leven, vieren de Eucharistie en maken kennis met de fraaie natuur en de levendige steden en stadjes in Ierland,” aldus de organisatie.

De pastorale leiding van de jongerenreis naar Ierland is in handen van rector Patrick Kuipers van het Ariënsinstituut en vicaris Hans Pauw: “In de voetsporen van St. Patrick gaan we naar de ‘roots’ van het christelijk geloof in onze streken. Zo krijgt ons eigen geloof ook een impuls. Ga je mee?”

De jongerenreis is een 8-daagse touringcar reis (Pelikaan reizen) met als opstapplaats Utrecht. “Vanuit Utrecht reizen wij naar Calais, per ferry naar Dover, overnachting in Birmingham, reis naar Holyhead en per ferry naar Dublin. Overige plaatsen: Downpatrick, Armagh, Lough Derg, Knock, Croagh Patrick. De overnachtingen zijn in hotels,” aldus rector Kuipers en vicaris Pauw.

Deelname aan de jongerenreis kost € 849 (excl. eventuele toeslagen).

Meer informatie en aanmelden (vóór 20 mei 2019!): zie www.jongaartsbisdom.nl (onderdeel ‘kampen’).