Bedevaart naar Echternach

geloofsgemeenschap: Algemeen

Ga op 10 (Tweede Pinksterdag) en 11 juni 2019 mee op busbedevaart met het Aartsbisdom Utrecht naar Echternach in Luxemburg! Daar wordt elk jaar bij het graf van Sint Willibrord (+ 739), de eerste aartsbisschop van Utrecht en de apostel van Nederland, de beroemde ‘Springprocessie’ gehouden. Daaraan gaan we met onze groep deelnemen. We verblijven in hotel Koch-Schilt in Irrel, vlakbij Echternach.

We vertrekken op 10 juni vanuit diverse opstapplaatsen in het bisdom. Het middagprogramma speelt zich af in Trier. Na het diner in het hotel gaan we naar Echternach voor de openingsplechtigheid in de basiliek. Op 11 juni wonen we na het ontbijt de pontificale Mis bij in de basiliek. Om 9.30 uur begint de Springprocessie. Na het lof in de basiliek reizen we terug naar Nederland. De reisleiding en pastorale begeleiding van deze korte pelgrimage is in handen van vicaris Cornelissen. Tijdens de bedevaart zullen ook kardinaal Eijk en beide hulpbisschoppen aansluiten.

Prijs: € 110,- p.p. (o.b.v. een tweepersoonskamer, incl. diner op dag 1 en ontbijt op dag 2).
Voor informatie en opgave: Ben Lokate, tel.: 030 2361570, e-mail: lokate@aartsbisdom.nl. Na opgave krijgt u een formulier voor aanmelding en voor betaling.