Alpha cursus online

Op 5 oktober 2021 gaat er een nieuwe serie Alpha-bijeenkomsten van start! De Alpha bijeenkomsten bestaat uit 10 avonden via Zoom en een weekenddag. De avonden starten om 20:00 en eindigen uiterlijk om 21:30. Er is zowel een Nederlandse als een Engelse groep.

Vragen voor die tijd? Mail ons rk.alpha.utrecht@gmail.com

Alpha is voor iedereen, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Samen met anderen ga je tien weken lang het gesprek aan over het christelijk geloof. Hier vind je meer informatie.

Nodig zeker ook iemand uit voor Alpha! Wist je dat 90% van de deelnemers op Alpha komt door een persoonlijke uitnodiging van iemand die zij kennen? En dat mensen de alpha cursus altijd heel leuk vinden om te volgen? De alpha-cursus is een plek waar alle vragen gesteld mogen worden. Iemand uitnodigen voor Alpha is dus ontzettend leuk om te doen.

Aanmelden kan via dit formulier